У Житомирському ТЦК прокоментували побиття їхнього співробітника

У Житомирському ТЦК прокоментували побиття їхнього співробітника

У Житомирі сталася бійка між співробітником ТЦК та невідомим чоловіком, другий втік з місця події.

Представники Житомирського обласного Територіального центру координації та Сприяння поділилися коментарем з приводу цієї ситуації.

В ТЦК заявили, що інцидент з бійкою "зараз активно розглядається як спроба агресії".

Військовослужбовець, який на даний момент виконує службу в охороні Житомирського об'єднаного міського ТЦК, раніше захищав Україну на передових позиціях в складі 95-ї окремої бригади Добровольчого Сприяння та отримав поранення.

"Після нападу він звернувся із заявою до національної поліції, відкрито кримінальне провадження. Житомирський обласний ТЦК та СП всіляко сприятиме розслідуванню цього прикрого інциденту", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, Нацполіція Житомирської області повідомила про отримання скарги від одного з працівників місцевого Терцентру комплектування та соцпідтримки (ТЦК та СП) щодо побиття. Інцидент стався напередодні, 8 листопада.

Скаргу правоохоронці отримали близько 19:30 вечора. Постраждалий працівник ТЦК поінформував, що напад на нього стався на вулиці Гоголівській. 

"З його слів, на нього напав невідомий чоловік, наніс йому тілесні ушкодження та з місця пригоди втік", - розповіли в поліції.

Водночас правоохоронцям вже вдалось встановити, хто скоїв напад. Нині нападника розшукують. У ГУНП володіють нформацією, що чоловік міг покинути територію обласного центру. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, співробітники правоохоронних органів Київщини викрили шахраїв, які ошукали громадян на майже 700 тисяч гривень. Так звані "волонтери" збирали кошти нібито на лікування поранених військових та тяжкохворих дітей. 

Головне