У Житомирі правоохоронці шукають вибухівку в медичних закладах: що відомо

У Житомирі правоохоронці шукають вибухівку в медичних закладах: що відомо

У Житомирі співробітники поліції перевіряють інформацію про можливе замінування медичних закладів та університу. Про це повідомила речниця головного управління Нацполіції в Житомирській області Вікторія Дубовик.

"О 12:15 надійшло повідомлення від працівника Житомирської обласної клінічної лікарні про те, що на їхню електронну адресу надійшов лист про замінування всіх медичних закладів міста Житомира", - зазначив він.

Крім того, о 13:24 працівник університету Житомирська політехніка повідомив про схожий лист. В якому анонімно повідомили про замінування вищих закладів міста.

Фахівці перевірили частину ліцеїв міста та прилеглих до них територій. Наразі вибухонебезпечні предмети не виявлені. 

Нагадаємо, що голова обласної військової адміністрації Віталій Кім розповів, що у Миколаївській області зменшилась кількість випадків підривів людей на мінах.

Західні партнери України також відправили багато людей в українські регіони, аби навчити населення поводженню в місцях з високою мінною небезпекою.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у Києві поліції надійшло повідомлення про те, що всі торгові центри у місті нібито заміновані. Наразі інформацію перевіряють.

 

Головне