У застосунку “Резерв+” тепер можна оновлювати статус бронювання, - Міноборони

У застосунку “Резерв+” тепер можна оновлювати статус бронювання, - Міноборони

У застосунку “Резерв+” з'явилася нова функція, що дозволяє автоматично оновлювати дані про бронювання до електронного військово-облікового документа. 

Про це повідомляє Міністерство оборони України. 

Ця послуга доступна лише для працівників критично важливих для держави підприємств та тих, які забезпечують потреби сил оборони.

Заброньовані особи отримуватимуть push-повідомлення про зміни в статусі їх бронювання через реєстр військовозобов'язаних “Оберіг”. Для оновлення статусу необхідно натиснути на кнопку з трьома крапками на головному екрані застосунку і вибрати опцію “Оновити документ”.

“Працівникам критично важливих підприємств та ВПК більше не потрібно носити паперові документи про бронювання. Вони можуть показати інформацію у застосунку Резерв+ на смартфоні. Статус бронювання можна отримати легко, зручно та без жодних черг і паперової рутини”, - зазначила заступниця міністра оборони України з питань цифрових трансформацій Катерина Черногоренко.

З 17 липня електронне бронювання на порталі Дія вже запрацювало, і понад 55 тисяч співробітників критично важливих підприємств вже отримали бронювання онлайн.

Як писали “Ми-Україна” раніше, кількість військовозобов'язаних, які оновили свої дані, станом на 26 липня значно перевищує потреби армії, тому гострої потреби у зниженні мобілізаційного віку немає.

Головне