У західних ЗМІ не завжди пишуть про реальну ситуацію в Україні, – Залужний

У західних ЗМІ не завжди пишуть про реальну ситуацію в Україні, – Залужний

У західних ЗМІ не завжди пишуть про реальну ситуацію в Україні, адже там чітко не знають, що тут відбувається, а експертів, які на цьому знаються, дуже мало.

Про це заявив головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний під час брифінгу, передає кореспондентка "Ми-Україна" Олена Чернякова.

За його словами, при всій повазі до західного експертного середовища, деякі статті все одно читати взагалі не хочеться

"Вони (деякі західні ЗМІ - ред.) абсолютно не розуміють, що відбувається тут, і скажемо так, там є дуже маленький відсоток тих експертів, з якими дійсно можна погодитись", – зазначив головнокомандувач ЗСУ.

Щодо планів рф, Валерій Залужний наголосив, що командування відстежує ситуацію та враховує те, що може відбуватися у наступному році. Проте він не став озвучувати деталей. Наразі в України є достатньо розвідувальних органів та дані від партнерів, тож ми робимо все, аби адекватно реагувати на нові виклики.

Нагадаємо, військове командування не хоче втручатися у питання, хто може мати відтермінування від мобілізації, заявив Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний. Він наголосив, що йому потрібні люди та боєприпаси, щоб продовжувати ведення бойових дій.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, питання щодо мобілізації людей з інвалідністю будуть вирішувати ВЛК, заявив Залужний. Він зазначив, що на сьогодні оперування ступенями інвалідності не є актуальним. У законопроєкті вирішили залишити два поняття, а саме, людина "що придатна" та "що не придатна" до служби. 

Головне