У Закарпатській ОВА відреагували на пропозицію відкрити аеропорту "Ужгород"

У Закарпатській ОВА відреагували на пропозицію відкрити аеропорту

Українська авіакомпанія “Air Ocean Airlines” запропонувала відкрити польоти з аеропорту в Ужгороді, який знаходиться впритул до кордону з НАТО, а тому ці авіаперевезення нібито будуть безпечними. У Закарпатській обласній військовій адміністрації заявили, що до кінця війни про поновлення роботи аеропорту "Ужгород" не може бути й мови. Про це повідомляє пресслужба ОВА, пише  Укрінформу.

За інформацією адміністрації, аргументи про те, що аеродром знаходиться впритул до кордону з країною НАТО - примарні.

"Щодо поновлення роботи аеропорту "Ужгород" - це питання виникає час від часу. Але доки триває війна, про це мова не йде. У нас війна у всій країні, хоча Закарпаття - тиловий регіон, але це не значить, що тут немає небезпеки. Тому наражати на небезпеку життя цивільних примарними аргументами, що, мовляв, аеродром в Ужгороді знаходиться під кордоном країни НАТО Словаччини, ми не маємо права. Безпека громадян тут вища, ніж комерційні інтереси перевізника", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що компанія Georgian Airways, яка вирішила запустити польоти в росію, назвала покидьками протестувальників, що пікетували головний офіс компанії через її рішення щодо відновлення авіарейсів в рф.

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, у Тель-Авіві в Ізраїлі працівники угорської авіакомпанії Wizz Air примусово зняли українського ветерана з пасажирського літака до Варшави. На це відреагувало Міністерство закордонних справ України.

Головне