У Єкатеринбурзі палає недобудована льодова арена вартістю ₽23 млрд (фото та відео)

У Єкатеринбурзі палає недобудована льодова арена вартістю ₽23 млрд (фото та відео)

У російському Єкатеринбурзі вдень, 17 серпня, спалахнула будівля льодової арени.

Про це повідомляє МЧС у Свердловській області.

Пожежники, які прибули на місце події, виявили займання покрівлі будівлі, що будується.

По кадрах помітно, як із даху спортивної споруди йде чорний густий дим.

"До прибуття пожежників із території об'єкта самостійно евакуювалися 200 осіб. Інформації щодо постраждалих не надходило. Пожежники проводять обстеження будівлі з метою пошуку вогнища займання", – йдеться у повідомленні.

РосЗМІ пишуть, що вартість цієї недобудови сягає 23 мільярди рублів. На місці зараз працюють пожежники. Відомо, що епіцентр займання десь на шостому поверсі і туди намагаються дістатися.

За попередньою інформацією, на даху льодової арени загорілись лакофарбові та пінопластові вироби.

Нагадаємо, 13 серпня в  російському місті Раменськ Московської області сталась масштабна пожежа. Вогонь спалахнув на складі із добривами. Відомо, що зайнялися пластикові піддони на території виробничо-складського комплексу.

Пізніше у прокуратурі повідомили, що причиною пожежі попередньо стало порушення протипожежних вимог під час виконання зварювальних робіт.

“Потужна пожежа в підмосковному Раменському. Величезний стовп чорного диму піднімається з боку промзони Полігон на Донінському шосе. Причина загоряння уточнюється”, – писали у ЗМІ.

Відзначають, що пожежа поширилась на 1800 квадратів. Згодом в МЧС” рф сказали, що пожежа була локалізована на площі 2,7 тис. кв. метрів.

Як писав "Ми-Україна" раніше, росіяни у Нікольському районі Маріуполя терміново почали будувати нову лінію оборони.

Головне