У Вугледарі внаслідок російського авіаудару загинули двоє людей

У Вугледарі внаслідок російського авіаудару загинули двоє людей

Війська росії здійснили авіаційний удар по місту Вугледар на Донеччині. Двоє людей загинули та ще стільки ж зазнали поранень.

Про це повідомляє Донецька обласна прокуратура.

Авіаудар стався 2 вересня. В епіцентрі влучань опинилась житлова забудова. Унаслідок вибуху в одній з багатоповерхівок загинули 43-річний чоловік та його 42-річна дружина. 

19-річна донька подружжя та ще одна місцева жителька 53 років зазнали поранень. З мінно-вибуховими травмами, контузіями та забоями тіла їх доставили до медичного закладу.

Вибухами зруйновано частину під’їзду, пошкоджено перекриття, понівечено вікна й балкони.

Прокуратура розпочала досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни — ч. 2 ст. 438 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, російські військові обстріляли Краматорськ на Донеччині із РСЗВ. Ракета, яка влучила у багатоповерхівку, не розірвалася. За попередніми даними, постраждалих немає.

За попередньою інформацією, ніхто не постраждав. Зараз на місці працюють рятувальники і поліція.

Як повідомляли “Ми-Україна”, міністерка з питань реінтеграції Ірина Верещук заявила, що міграція українських дітей відбувається безконтрольно. За її словами, кількість вивезених дітей досі точно невідома.

Головне