У Вовчанську український морпіх в рукопашному бою знищив ворога: деталі

У Вовчанську український морпіх в рукопашному бою знищив ворога: деталі

Під час штурму позицій у Вовчанську морський піхотинець 501-го окремого батальйону зіткнувся з ворогом в рукопашному бою й отримав перемогу.

Про це повідомляє 501 ОБ морської піхоти.

Ворог закріпився в будинку місцевих мешканців, перетворивши його на фортецю. Батальйон отримав завдання вибити противника з позицій на околиці Вовчанська. Під час штурму у матроса Вадима Ярошені закінчився боєзапас за десять метрів від ворога. Коли у російського солдата заклинило зброю, Ярошеня скоротив дистанцію і за допомогою холодної зброї знищив ворога. Його рішучість і безстрашність забезпечили перемогу в критичний момент бою.

На іншій ділянці битви молодший лейтенант Володимир Мардаль організував успішну оборону та контратаку, взявши п’ятьох ворогів у полон. Старший матрос Вадим Загребельний також відіграв ключову роль у забезпеченні успіху операції.

“Ці приклади зайвий раз доводять: якщо ти палаєш ненавистю до ворога, ти його переможеш незважаючи ані на відсутність боєприпасів, ані на чисельну перевагу противника”, - йдеться у повідомленні. 

Телемарафон "Єдині новини" разом з колегами із медіасфери розпочинають масштабний збір коштів на ударні морські дрони MAGURA V5 ГУР МО.

Реквізити для поповнення банки "MAGURи для ГУРу":

Отримувач: Подолянчук Діана Станіславівна

IBAN: UA613220010000026201345832856

ІПН/ЄДРПОУ: 3413801086

Mono: https://send.monobank.ua/jar/7dFh8mmuXf 

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, під час контратаки у Вовчанську бійці 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського взяли у полон групу російських штурмовиків.

Головне