У Вовчанську російський військовий застрелив місцевого впритул

У Вовчанську російський військовий застрелив місцевого впритул

У селі Стариця Вовчанської громади російський військовослужбовець впритул застрелив місцевого мешканця. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура.

“За даними слідства, у с. Стариця Вовчанської громади 14 травня 2024 року російський військовослужбовець впритул застрелив місцевого 46-річного мешканця”, – йдеться в повідомленні.

Під час збройного нападу зник ще один чоловік. Його місцеперебування наразі невідомо. Наразі правоохоронці припускають, що окупанти або взяли його у полон, або вбили.

У населеному пункті тривають бойові дії.

“На теперішній час правоохоронці розглядають декілька версій: незаконне позбавлення волі цивільного російськими військовослужбовцями або його вбивство”, – додали в прокуратурі.

Нагадаємо, прикордонники разом із Силами оборони знищили групу окупантів у Харківській області, які намагались атакувати на Вовчанському напрямку. Про це повідомили в ДСПУ.

Як писали "Ми-Україна" раніше, озброєні зловмисники 14 травня здійснили напад на тюремний конвой, який перевозив відомого французького наркобарона Мохамеда Амру, також відомого як "Муха". Останній втік разом із нападниками, інформує LBC.

Головне