У восьми регіонах України потрібні всі групи донорської крові

У восьми регіонах України потрібні всі групи донорської крові

МОЗ, 20 листопада, повідомили, що групи донорської крові наразі потрібні в різних регіонах.
Про це МОЗ написало у Facebook.

По всій Україні стабільною лишається висока необхідність у донорській крові. 

Запити за регіонами наступні:

  • Вінниця, Київ, Київський міський центр крові, Одеса, обласна станція переливання, Дніпро, Херсон, Миколаїв,
  • Кропивницький, Харків - потрібні всі групи крові;
  • Запоріжжя: 1-, 2-, 3-, 4-;
  • Львів: 1-, 2-, 3-, 4-;
  • Чернігів: 2+, 3+;
  • Івано-Франківськ: 1-, 3-, 4-;
  • Рівне: 1-, 2-, 3-, 4-.

Нагадаємо, Угорщина передала 100 апаратів ШВЛ для українських лікарень на понад 3 мільйони євро. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

Їх вже розподіли по лікарням країни.

Їх доправили на Львівщину і одразу ж розподілили між медичними закладами Одеської, Миколаївської, Херсонської, Харківської, Дніпропетровської, Київської, Запорізької, Сумської, Тернопільської, Івано-Франківської, Полтавської, Донецької областей та Києва і Львова.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на півдні не зафіксовано ознак підготовки російських окупаційних військ до наступу. Водночас ситуація залишається напруженою.

Про це повідомила пресслужба оперативного командування "Південь" на сторінці у Facebook. Як зазначається, ознаки формування наступальних угруповань наразі відсутні.

При цьому бійці ЗСУ утримують позиції на лівому березі Дніпра. Там вони продовжують контрбатарейну роботу та наносять вогневі ураження по позиціях і тилах ворога. Попри складні погодні умови дорозвідка результатів бойової роботи українських захисників досить ускладнено. Проте було підтверджено, що успішно ліквідували шестеро окупантів. Також знищено польовий пункт боєпостачання та пункт управління безпілотниками росіян.

Головне