У Воронезькій області дрони влучили у склад БК: триває детонація, автобуси для евакуації людей напоготові

У Воронезькій області дрони влучили у склад БК: триває детонація, автобуси для евакуації людей напоготові

У російській Воронезькій області нібито внаслідок падіння уламків "збитих" дронів сталась пожежа на одному з об'єктів, на якому ворог зберігає боєприпаси. Детонація триває вже кілька годин. 

За повідомленням губернатора регіону Олександра Гусєва, сили ППО рф "знищили" невстановлену кількість дронів над територією області. Уламки впали на склад у Подгоренському районі. Внаслідок цього на ньому виникла пожежа, яка спричинила детонацію "вибухонебезпечних предметів", що зберігалися там.

Губернатор заявив, що за попередніми даними, жертв серед цивільного населення немає. На місці події працюють оперативні служби, військові та представники влади, які займаються ліквідацією надзвичайної ситуації.

Як запобіжний захід влада підготувала автобуси для можливої евакуації жителів найближчих населених пунктів. Це рішення було прийнято з огляду на потенційну небезпеку, яку може становити пожежа.

Водночас про цей інцидент в російському Міноборони мовчать. У ранковому зведенні відомства вказано лише про збиття одного безпілотника у небі над Бєлгородщиною.

Як писав "Ми-Україна" раніше, в окупованому Криму, в районі Алушти, вночі сталася надзвичайна ситуація - у селі Виноградне відбулася розгерметизація підвісного мосту газової труби, що призвело до факельного горіння. Перед пожежею було чутно вибух.

 

 

 

Головне