У Воронежі вбили російського пілота, який викладав у військовій академії

У Воронежі вбили російського пілота, який викладав у військовій академії

У Воронежі вбили російського пілота з позивним "Бес". Він викладав у місцевій військовій академії. Про це повідомили російські пропагандисти, а інформацію прокоментував радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко у своєму Telegram-каналі.

Наші кореспонденти повідомляють, що у Воронежі льотчик "Бес" зайняв своє місце відповідно позивному. ... Наші спецслужби - найкращі. Прийшов час Моссаду (розвідка Ізраїлю - ред.) потиснутись", - написав Андрбщенко.

РосЗМІ не повідомили, внаслідок чого конкретно загинув їхній пілот, але стверджують, що це було вбивство, а смерть настала вже в лікарні у Воронежі, де "за його життя добу боролись медики".

Крім того, зазначається, що свій позивний - "Бес" - він отримав через своє рідкісне прізвище. Він працював у Військово-повітряній академії ВПС викладачем. У місцевій владі кажуть, що смерть пілота настала точно не внаслідок розстрілу. Однак інформації про те, чи затриманий вже його вбивця, наразі немає. Поховання росіянина відбудеться вже в понеділок, 11 грудня.

Нагадаємо, у росії підтвердили смерть генерал-майора Володимира Завадського під час війни в Україні. Про смерть Завадського повідомила організація випускників Московського вищого загальновійськового командного училища "Кремль". Зазначається, що генерал-майор загинув 28 листопада.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, росіяни готують нових армійських командувачів з бойових офіцерів, що вплине на майбутній воєнний рух в країні-агресорці, заявила розвідка Міністерства оборони Великої Британії. У російській академії генерального штабу 1 грудня вже розпочався новий набір російських офіцерів на навчання.

Головне