У Ворохті чоловіки напали на співробітника ТЦК: що їм загрожує

У Ворохті чоловіки напали на співробітника ТЦК: що їм загрожує

Четверо чоловіків отримали підозри за побиття працівника Верховинського РТЦК та СП на початку липня у Ворохті. Їм загрожує чотири роки за ґратами. Про це повідомили у прокуратурі Івано-Франківської області. 

Івано-Франківська прокуратура повідомила, що інцидент стався 4 липня. Жертвою нападників став 47-річний військовослужбовець Верховинського районного ТЦК, який перебував при виконанні. Він отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, травми обличчя та хімічний опік від перцевого балончика.

Крім того, фігуранти справи пошкодили автомобіль, яким користувався потерпілий. Усі нападники - раніше не судимі мешканці Ворохти.

"За вказане правопорушення чоловікам загрожує обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років", - додали у прокуратурі.

Кримінальну справу відкрили за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство, вчинене групою осіб). Наразі їм обирають запобіжний захід. Чоловікам загрожує обмеження волі на строк до п’яти років або ув’язнення до чотирьох років.

Нагадаємо, на тимчасово окупованій території Геніченського району на Херсонщині зафіксовано критичне забруднення Азовського моря. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Як писали "Ми-Україна" раніше, фахівці міністерства національної оборони Румунії 31 липня виявили нові фрагменти російського безпілотника неподалік від кордону з Україною. Про це повідомляє міністерство національної оборони Румунії.

Головне