У віці 96 років помер американський співак Тоні Беннетт

У віці 96 років помер американський співак Тоні Беннетт

На 97 році життя помер американський співак Тоні Беннетт, пишеThe New York Times.

Відомо, що 2016 році виконавцю діагностували хворобу Альцгеймера.

“Співаку у 2016 році діагностували хворобу Альцгеймера. Попри це виконавець продовжував виступати та записуватись аж до 2021 року. Його останній публічний виступ відбувся в серпні 2021 року на шоу під назвою "Останній раз" в Radio City Music Hall, де він з'явився разом з Леді Гагою”, - йдеться в повідомленні.

Відомо, що Беннетт народився 1926 року в Нью-Йорку в родині емігрантів з Італії. Ще в юні роки він здобув популярність як співаючий офіціант і заробляв гроші для своєї сім'ї, аж поки не почав навчатися в нью-йоркській школі промислового мистецтва. 

Зазначається, що у 1962 році він зазнав величезного успіху завдяки видатному концерту в Карнегі-Холлі та випуску своєї неперевершеної пісні під назвою "I Left My Heart in San Francisco". 

Свої перші дві премії "Греммі" він отримав за пісню "San Francisco" у 1963 році, а останню - за альбом "Love for Sale" з Леді Гагою у 2021 році. Усього їх було 20, у тому числі у 2001 році премія за життєві досягнення.

Нагадаємо, що у Києві в лікарні помер 17-річний хлопець, який постраждав під час аварії та пожежі на АЗС 9 липня.

Як писав “Ми-Україна” раніше,  помер чесько-французький письменник Мілан Кундера. Йому було 94 роки. Кундера народився в Чехословаччині в 1929 році, у 1975 році переїхав до Франції.

Головне