У Вінницькій області сталася ДТП за участі ескурсійного автобуса: семеро постраждалих

У Вінницькій області сталася ДТП за участі ескурсійного автобуса: семеро постраждалих

У Вінницькій області у вівторок, 4 квітня, сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода, в результаті постраждало семеро дітей. Про це повідомило Головне управління Національної поліції у Вінницькій області.

Відомо, що ескурсійний автобус з 17 дітьми перекинувся біля села Кунка Гайсинського району. 

Правоохоронці розповіли, що 46-річний водій мікроавтобуса Mercedes Sprinter, який здійснював нерегулярні пасажирські перевезення, не впорався з керуванням.

"У салоні знаходились діти віком від 7 до 17 років та п’ятеро дорослих. Група поверталась з екскурсії", -йдеться в повідомленні.

До медичного закладу звернулося двоє дорослих та п’ятеро підлітків віком 16 та 17 років. Одну людину госпіталізували до лікарні.

За фактом автопригоди відкрили кримінальне провадження, передбачене ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що в селі Писарівка Вінницької області у середу, 29 травня, відбулася дорожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії постраждало 11 осіб.

Як писав "Ми-Україна" раніше, п'яний священик Мукачівської єпархії УПЦ МП протоієрей Іван Лях, 2 червня, керуючи своїм Ford Focus, в'їхав у житловий будинок в центрі Ужгорода.

Головне