У Вінниці доглядальниця хотіла отруїти пенсіонерку, щоб швидше привласнити її квартиру

У Вінниці доглядальниця хотіла отруїти пенсіонерку, щоб швидше привласнити її квартиру

У Вінниці доглядальниця, уклавши договір довічного утримання з пенсіонеркою, планувала отруїти літню жінку, аби прискорити отримання її квартири у власність.

Відповідно до укладеної угоди, у разі смерті пенсіонерки, доглядальниця мала отримати її квартиру у Вінниці. Бажаючи заволодіти житлом якомога швидше, жінка почала шукати медичні препарати, здатні погіршити стан здоров'я літньої підопічної.

Проте, медичний працівник, до якого зверталася доглядальниця, зрозумівши її злочинні наміри, повідомив про це правоохоронні органи. Жінку було затримано одразу після передачі їй ампул із імітацією сильнодіючого лікарського засобу.

Зараз підозрюваній оголошено про підозру у готуванні до умисного вбивства з корисливих мотивів. Суд обрав їй запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Жінка підозрюється у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 332, ч. 1 ст. 14, п. 6 ч. 2 ст. 115 КК України.

Нагадаємо, ворог продовжує застосовувати проти Сил оборони спеціальні боєприпаси, споряджені небезпечними хімічними речовинами. Про це повідомляє Командування Сил підтримки Збройних Сил України.

Як писали "Ми-Україна" раніше, народний депутат Пушкаренко заявив про необхідність змін у керівництві Міністерства закордонних справ України, наголосивши на важливості ефективної дипломатії в умовах війни. Про це у ефірі "Ми-Україна" повідомив народний депутат Пушкаренко.

Головне