У Вінниці чоловік забув поставити ручне гальмо на ВАЗ - авто наїхало на пенсіонерку

У Вінниці чоловік забув поставити ручне гальмо на ВАЗ - авто наїхало на пенсіонерку

У Вінницькій області, 60-річний вінничанин припаркував на схилі дворової території свій автомобіль ВАЗ без увімкнення ручного гальма. Про це повідомили в ГУНП.

Внаслідок цього легковик покотився та наїхав на місцеву жительку, яка рухалась назустріч автомобілю.

60-річний вінничанин припаркував на схилі дворової території свій автомобіль ВАЗ без увімкнення ручного гальма, легковик покотився та наїхав на місцеву жительку, яка йшла назустріч.

74-річна жінка отримала травми та була госпіталізована.

Розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Чоловіку загрожує покарання - до 3 років обмеження волі.

"За фактом автопригоди поліцією розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України", – кажуть у поліції.

Нагадаємо, Нікополь зазнав артилерійського удару з боку російських військ, повідомляє МВС. Внаслідок обстрілу загинула 42-річна жінка. П'ятеро мешканців отримали поранення різного ступеня тяжкості - дві жінки віком 19 та 59 років, а також троє чоловіків 30, 60 та 74 років. Про це повідомили в МВА.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на Донеччині за добу поліція зафіксувала 2 195 обстрілів з боку російських військ, які атакували 12 населених пунктів, внаслідок чого п’ять осіб загинуло, серед яких дитина. 

Головне