У Верховній Раді офіційно почав роботу новий нардеп

У Верховній Раді офіційно почав роботу новий нардеп

У Верховній Раді офіційно почав роботу новий народний депутат від фракції "Слуга народу" Микола Тарарін. Він вже склав присягу.

Про це повідомила речниця "Слуги народу" Юлія Палійчук у своєму Telegram-каналі. Як зазначається, замість Андрія Холодова присягу склав Тарарін, який балотувався до Верховної Ради під номером 147 у списку партії.

Палійчук розповіла, що Микола Тарарін – юрист, який закінчив Національну юридичну академію ім. Ярослава Мудрого. Він проходив військову службу в органах військової прокуратури, з 2005 року працював в юридичних компаніях у сфері цивільного та господарського права, здійснював адвокатську діяльність.

"Микола Тарарін у нашій команді з перших днів, як юрист допомагав на президентських та парламентських виборах", - розповіла речниця фракції.

Нагадаємо, народного депутата Андрія Холодова виключили з партії “Слуга народу” після того, як він подав заяву про складання повноважень. Він назвав причину, чому складає депутатські повноваження. Холодов пояснив, що в його родину прийшла хвороба, тому він надалі не може “суміщати обов’язки глави сім’ї, займатись лікуванням дружини, дитини та одночасно бути присутнім на всіх засіданнях Верховної Ради”.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, народний депутат України від партії “Слуга Народу” Юрій Арістов також написав заяву на складання мандату. Крім того, у липні народний депутат від “ОПЗЖ” Тетяна Плачкова ухвалила рішення скласти депутатський мандат.

Депутатка Київради Ярина Ар’єва, яку підозрюють у вчиненні ДТП у стані наркотичного сп’яніння з тяжкими наслідками, склала мандат.

Головне