У Великій Британії зупинились потяги через підтоплення тунелю

У Великій Британії зупинились потяги через підтоплення тунелю

У Великій Британії затопило колії, в результаті зупинились потяги через підтоплення тунелю. Про це повідомляє Telegram-канал "Ми-Україна"

Відомо, що інцидент трапився у тунелі на станції у передмісті Лондона. Через затоплені тунелі у суботу, 30 грудня, скасували рейси для тисячі пасажирів.

"Через затоплений відрізок залізничних колій, що пролягають під протокою Ла-Манш був порушений рух поїздів між Великою Британією та країнами Євросоюзу - Бельгією, Францією та Нідерландами", - йдеться в повідоиленні.

Варто зауважити, що до кінця дня рух швидкісних поїздів не буде відновлено. Людей, які планували поїзду закликали шукати альтернативні маршрути.

Нагадаємо, що у Пекіні через снігопад зіткнулися два пасажирські поїзди, в результаті аварії 515 людей потрапили до лікарні. Слизькі колії змусили провідний поїзд автоматично загальмувати, а поїзд, який слідував позаду, був на спуску й не зміг вчасно зупинитися. 

Як інформував "Ми-Україна" раніше, у штаті Кентуккі, що на півдні США, на залізниці сталась аварія, в результаті якої влада оголосила надзвичайну ситуацію та заявила про необхідність евакуювати населення міста поблизу. 

Головне