У Великій Британії очікують зняття обмежень щодо ударів вглиб росії до початку зими

У Великій Британії очікують зняття обмежень щодо ударів вглиб росії до початку зими

Міністр закордонних справ Великої Британії Девід Ламмі вважає, що з України знімуть обмеження на застосовання західної далекобійної зброї по військових цілях на території рф до початку зими. Про це повідомляє Голос Америки.

За словами глави МЗС Великої Британії Девіда Ламмі: "саме зараз той момент, адже ми переходимо з осені у зимовий період, коли Захід має продемонструвати свою сміливість та абсолютну відданість", - сказав міністр "Голосу Америки".

Він додав, що дані британської розвідки свідчать, що ситуація для Путіна стане набагато складнішою, вже наступного року. "Його економіка в поганому стані. Йому буде дуже важко впоратися із кількістю втрат і жертв, яких він зазнав", - сказав міністр.

Наголосили, що Україні вдалось відвоювати половину захоплених земель та "вибити" Росію із Чорного моря.

"Вона пішла у наступ в Курській області й, сподіваюсь, утримає ці позиції. Насправді саме зараз той момент, адже ми переходимо з осені у зимовий період, коли Захід має продемонструвати свою сміливість та абсолютну відданість", — сказав Ламмі.

Нагадаємо, президент Польщі Анджей Дуда підкреслив, що Володимир Путін і його генерали усвідомлюють наслідки першого застосування ядерної зброї, коментуючи останні погрози російського диктатора.

Як писали "Ми-Україна" раніше, нові погрози російського диктатора Володимира Путіна щодо можливого застосування ядерної зброї проти неядерних країн не змінять позицію Європейського Союзу щодо підтримки України.

Головне