У Туреччині українець на смерть задавив озброєних грабіжників (відео)

У Туреччині українець на смерть задавив озброєних грабіжників (відео)

У турецькому місті Аланія громадянин України на смерть задавив озброєних грабіжників, які вкрали у нього 36 тис. євро та втікали на мотоциклі.

Про це повідомили місцеві ЗМІ. Як зазначається, інцидент був зафіксований камерами спостереження. Двоє зловмисників Мурат О. та Ельнур Б., один із яких є громадянином Туреччини, а другий - Азербайджану, зупинили свій мотоцикл біля автомобіля.

В автівці знаходився українець Дмитро Ч., який на когось чекав. Один зі зловмисників на мотоциклі підійшов до вікна водія авто, вибив вікно та пригрозив пістолетом. Таким чином він забрав в українця сімку з 36 тис. євро.

Після цього двоє грабіжників зробили спробу втекти на мотоциклі, але змогли від'їхати лише на 300 метрів. На камерах було видно, що Дмитро Ч. почав від'їжджати з місця ще до того, як зловмисники поїхали геть від нього. Він наздогнав мотоцикл на перехресті та збив його. Перед цим один із злочинців стріляв в українця у спробі втекти.

Обидва грабіжники миттєво загинули в аварії. Правоохоронці затримали громадянина України. Наразі невідомо, яке покарання йому може загрожувати за збиття.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, міністр оборони Хорватії Маріо Баножич 11 листопада потрапив у смертельну ДТП. Внаслідок цього загинула одна людина, а міністра госпіталізували. Баножич був тверезий, а в момент ДТП він був один в машині.

Головне