У ТЦК на Житомирщині розпочали службове розслідування через смерть військовозобовʼязаного

У ТЦК на Житомирщині розпочали службове розслідування через смерть військовозобовʼязаного

Начальник Житомирського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки наказав призначити службове розслідування щодо смерті військовозобовʼязаного. Про це повідомили в Житомирському ОТЦК та СП.

У військкоматі також заявили, що вже вдалося зʼясувати нові деталі інциденту.

"Через кілька годин після пробудження чоловік зателефонував родичам, повідомив про свої наміри та підтвердив, що протизаконні дії до нього не застосовувалися", — йдеться у повідомленні військкомату. 

Через стан чоловіка, його нібито вирішили відправити додому, але він попросив залишитися в розташуванні роти охорони, бо проживає сам і погано почувається через те, що пив алкоголь.

"За кілька годин після пробудження Сергій зателефонував родичам, повідомив про свої наміри та підтвердив, що протизаконні дії до нього не застосовували", — написали в ТЦК.

Нагадаємо, у 20 країнах Європи відкрилися виборчі дільниці для голосування на виборах до Європейського парламенту. Про це повідомляє Associated Press.

Як писали "Ми-Україна" раніше, станом на ранок 9 червня без світла перебували 16 населених пунктів у чотирьох областях України. Про це повідомили у Міністерстві енергетики України.

Головне