У ЦПД попередили, що росія посилить зусилля для дискредитації постачання F-16 Україні

У ЦПД попередили, що росія посилить зусилля для дискредитації постачання F-16 Україні

росія посилює зусилля для дискредитації постачання Україні винищувачів F-16. Про це повідомили у Центрі протидії дезінформації.

За даними ЦПД, росіяни будуть стверджувати, що Україна нібито не має належної інфраструктури для обслуговування таких літаків.

"Очікується, що російська пропаганда активізує зусилля з дискредитації постачання Україні винищувачів F-16, наголошуючи на їхній буцімто непридатності для сучасних бойових дій і відсутності в Україні належної інфраструктури для їх обслуговування. Також роспропаганда буде ширити заяви, що F-16 є технічно застарілими і не зможуть суттєво вплинути на перебіг війни", - зазначили у ЦПД.

Нагадаємо, у День повітряних сил ЗСУ, тобто 4 серпня, президент Володимир Зеленський повідомив про успішне впровадження літаків F-16 у Збройних силах. Він висловив гордість за українських пілотів, які вже опановують нові бойові машини та використовують їх для захисту країни.

Як повідомляли "Ми-Україна", Володимир Зеленський ініціював дипломатичну кампанію, спрямовану на формування альянсу з сусідніх країн. Мета цього об'єднання - отримати згоду на знищення російських ракет, які пролітають над Україною в напрямку цих держав.

Головне