У ЦПД пояснили, що означають погрози диктатора Путіна

У ЦПД пояснили, що означають погрози диктатора Путіна

Росіяни завжди використовують тактику ядерних погроз, коли Захід близький до рішення, що може завдати шкоди російському диктатору Володимиру Путіну. Про це заявив керівник Центру протидії дезінформації Андрій Коваленко.

"Єдина тактика, яку використовують росіяни проти Заходу - ядерні страшилки і залякування прямим воєнним конфліктом. росія завжди так робить, коли Захід може здійснити успішне рішення, яке може серйозно зашкодити режиму Путіна", - зазначив очільник ЦПД.

Водночас він наголосив - усі погрози росіян є ніщо більше, як слова.

"Путін не зможе застосувати ядерну зброю, бо проти цього Китай та Індія - головні сили, від яких залежна росія. 

Навпаки, удари західною зброєю вглиб росії пришвидшать воєнну поразку режиму, і стимулюватимуть Путіна до миру. Відсутність цього рішення тільки наблизить можливу війну в країнах НАТО, зросте імовірність російської агресії в Балтії через кілька років", - зазначив Коваленко.

Крім того він висловив переконання, що Путін сам боїться, тому і намагається залякати інших.

"Зараз вирішальний момент. Він не застосує ядерну зброю і це всі прекрасно знають. Він просто намагається вплинути на суспільства", - заявив Андрій Коваленко.

Як повідомляли "Ми-Україна", керівник Офісу президента Андрій Єрмак заявив, що усі заяви російського диктатора Володимира Путіна, якими він намагається залякати західний світ, свідчать про його страх.

Головне