У Трампа заявили, що іранські хакери зламали внутрішні комунікації його команди

У Трампа заявили, що іранські хакери зламали внутрішні комунікації його команди

Представники кандидата у президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа заявили, що хакери з Ірану зламали внутрішні комунікації його команди. Про це повідомляють іноЗМІ.

Згідно з оприлюдненою інформацією, видання Politico від липня отримувало від аноніма електронні листи з документами кампанії Трампа. Одним з них був звіт про "потенційні вразливості" Джей-Ді Венса, кандидата у віце-президенти від "республіканців".

"Ці документи були отримані незаконно з іноземних джерел, ворожих Сполученим Штатам, з метою втручання у вибори 2024 року та аби посіяти хаос у нашому демократичному процесі", - заявив речник кампанії Дональда Трампа Стівен Чун.

Водночас Дональд Трамп заявив, що до зливу документів причетний Іран. Також він додав, що іранським хакерам нібито вдалося отримати доступ "лише до загальнодоступної інформації".

За деякими даними, злам відбувся ще у червні цього року. Іранські хакери отримали доступ до облікового запису "високопосадовця" президентської кампанії.

Як повідомляли "Ми-Україна", нове опитування Ipsos демонструє зростання підтримки демократки Камали Гарріс у президентських перегонах США. За його результатами, Гарріс випереджає республіканця Дональда Трампа з показником 42% проти 37% голосів виборців.

Головне