У Торецьку влада має намір організувати примусову евакуацію через обстріли рф

У Торецьку влада має намір організувати примусову евакуацію через обстріли рф

Через постійні обстріли і перебування окупантів поблизу Торецька у місті можуть оголосити примусову евакуацію. Про це  повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

Крім того, велика кількість людей самостійно залишає місто.

"Ворог перебуває дуже близько. Зараз евакуація відбуватиметься в примусовому порядку. Позавчора там перебувало близько 6 тис. осіб, зараз 5,5 тис. І з кожним днем і годиною вони виїжджають", - зазначив Філашкін.

У місті вже другу добу немає світла через те, що війська рф "не допускають українських енергетиків, щоб вони відновили живлення".

Також голова ОВА повідомив, що відповідне рішення (про евакуацію - ІФ-У) буде розглянуто на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке відбудеться у вівторок, 25 червня.

Нагадаємо, за підсумками бойової доби 25 червня загальні втрати ворога у війні проти України збільшились на 1180 осіб. Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

Як писали "Ми-Україна" раніше, посилення санкцій та експортних обмежень проти рф працює ефективніше, ніж визнавання її державою-спонсором тероризму. Про це повідомляє речник Державного департаменту США Метью Міллер.

Головне