У Тбілі вчергове біля парламенту зібралися протестувальники

У Тбілі вчергове біля парламенту зібралися протестувальники

У Тбілісі вчергове збираються протестувальники перед парламентом, які виступають проти ухвалення закону про “іноагентів”. Про це інформує Грузія Online.

"На проспекті Руставелі у Тбілісі триває підготовка до акції, запланованої у найвищого законодавчого органу Грузії на 19:00, перекрито автомобільну дорогу. Перед парламентом збираються громадяни. Вони несуть прапори Грузії та ЄС. Прийшли вже й політики. Наразі поблизу парламенту спокійно. На прилеглій території мобілізовано поліцію", - пише видання.

Зазначається, що у вівторок, 7 березня, між учасниками акції і силовиками сталися сутички.

"Учорашній розгін мирного мітингу все розставив на свої місця. Влада повністю дискредитувала себе і вже не є легітимною. Справа лише часу, коли чинна влада зніме з себе повноваження", - заявив учасник протесту, ексдепутат парламенту Гедеван Попхадзе.

У Тбілісі вчергове відбувся мітинг
У Тбілісі вчергове відбувся мітинг

Нагадаємо, що у грузинській столиці на мітингу проти ухвалення закону про “іноагентів” правоохоронці затримали 66 осіб.

Як повідомляв “Ми-Україна” раніше, грузинська влада повинна гарантувати власним громадянам в Грузії права на мирні протести. Україна солідарна з грузинським народом у його прагненні продовжувати розбудову європейського майбутнього у своїй батьківщині.

Головне