У Сумах біля моста виявили російську авіабомбу ФАБ-500

У Сумах біля моста виявили російську авіабомбу ФАБ-500

Уранці біля центру Сум виявили неактивну російську авіабомбу ФАБ-500, яка не здетонувала при падінні.

Про це повідомила Сумська ОВА у Telegram.

Вранці 26 вересня у Сумах, неподалік автомобільного моста Івана Харитоненка, виявили російську керовану авіаційну бомбу ФАБ-500, яка не здетонувала при падінні. Через виявлену загрозу рух транспорту на цьому важливому ділянці дороги був тимчасово перекритий.

На місці події оперативно працювали вибухотехніки та всі необхідні служби, щоб усунути загрозу, пов'язану з неактивною бомбою. Рух автотранспорту та пішоходів по мосту у напрямку Героїв Крут-Троїцька був тимчасово перекритий. Однак завдяки оперативній і злагодженій роботі вибухотехніків ДСНС та поліції загрозу вибуху російської авіамомби було ліквідовано. Рух мостом Івана Харитоненка у Сумах відновлено.

Нагадаємо, 26 вересня, на Миколаївщині внаслідок атаки російської армії постраждав об'єкт енергетичної інфраструктури, що призвело до перебоїв в електропостачанні в регіоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Центр Івано-Франківська залишився без світла через атаку "Шахедів"



Як писали "Ми-Україна" раніше, у ніч на четвер російські війська здійснили черговий обстріл Запоріжжя, внаслідок якого постраждало семеро мирних жителів, включаючи 14-річного хлопця.

Головне

Прем'єр-міністр Грузії висловився щодо використання в політичній рекламі партії "Грузинська мрія" кадрів зруйнованих українських міст напередодні парламентських виборів.