У Сумах затримали правоохоронця, який у лісосмузі зґвалтував неповнолітню дівчину 

У Сумах затримали правоохоронця, який у лісосмузі зґвалтував неповнолітню дівчину 

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру правоохоронцю, який схилив до статевих стосунків 15-річну дівчину в Сумах. Про це повідомляє прес-служба ДБР.

“15-річна дівчина в Інтернеті познайомилася із чоловіком та вирішила з ним зустрітись. На побачення у середмісті Сум чоловік привів друга. Далі вони утрьох пішли гуляти однією з лісосмуг, де згодом й відбувся статевий контакт”, - йдеться в повідомленні.

Наразі зʼясовуються всі обставини інциденту. Одного фігуранта затримали та повідомили про підозру. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 5 років.

Нагадаємо, що за рік до того, як приєднатись до армії рф у її повномасштабній війні проти України “вагнерівці” прославились своєю жорстокістю в Центральноафриканській Республіці. Задля утримання контролю над Бамбарі – золотодобувним містом в центральній частині країни – вони масово вбивали та гвалтували людей.

Як повідомляли “Ми-Україна”, Україні відомо про 13 випадків зґвалтування українських дітей російськими військовими. Найменшій дитині, що зазнала сексуального насилля, всього чотири роки.

Головне