У столиці Чорногорії пролунав вибух: є загиблий і постраждалі

У столиці Чорногорії пролунав вибух: є загиблий і постраждалі

У столиці Чорногорії - місті Подґориця - біля будівлі суду у п'ятницю, 3 березня, стався вибух. На ту мить у суді перебувало багато людей.

Про це повідомила місцева телерадіокомпанія Radio Televizija Crne Gore.

За даними поліції, бомбу активував невідомий. Вибух, який пролунав об 11:35, призвів до загибелі однієї людини, ще семеро - отримали ушкодження. Загиблим виявився 40-річний Младен Булатович.

"Об 11:35 ми отримали повідомлення про те, що в будівлі Головного суду спрацював вибуховий пристрій і є поранені. Ми виявили, що Младен Булатович, який активував вибуховий пристрій, загинув", - розповів один з правоохоронців.

У поліції не виключають, що це може бути самогубством. На місці події продовжують працювати бригади швидкої допомоги, поліції та пожежної охорони.

Вибух у Чорногорії 3 березня: поліція не виключає версії самогубства

Нагадаємо, напередодні у росії в ході випробувань вибухнув військово-транспортний літак Іл-76. Це сталось в ангарі на авіазаводі в Ульяновську.  Поранення від вибуху отримали шестеро працівників – один з них від отриманих травм помер.

Як писав "Ми-Україна" раніше, попри те, що Захід ще остаточно не погодився на передачу Україні бойових літаків, очільник Міноборони Олексій Резніков певен, що винищувачі скоро будуть на фронті

Очільник українського оборонного відомства вважає, що це, як і у випадку з бойовими танками, буде своєрідна коаліція з двох-трьох різних типів винищувачів.

Головне