У Ставропольському краї рф розбився вертоліт МІ-2

У Ставропольському краї рф розбився вертоліт МІ-2

У Ставропольського краї рф сталася аварія гелікоптера Мі-2. За попередньою інформацією, немає жодних постраждалих унаслідок цієї катастрофи.

Про що повідомив губернатор Володимир Владіміров. 

Він зазначив, що гелікоптер належить комерційній компанії і виконував обліт нафтопроводу. У момент аварії в гелікоптері перебували двоє осіб.

За попередньою версією, "жорстка посадка" гелікоптера може бути пов'язана з відмовою одного з двигунів. Згідно з даними росЗМІ, пілот здійснив посадку вертольота, але під час цього процесу він завалився на бік. 

Нагадаємо, на початку листопада у росії під час перельоту з аеропорту Бованенково до Надима Ямало-Ненецького автономного округу газпромівський вертоліт Мі-8 загорівся в повітрі.

Осередок загоряння вогню був у головному редукторі. Через вітер полум'я поширилось, загорівся дах, вогонь перекинувся на вантаж.

Екіпаж нібито здійснив екстрену посадку за 40 кілометрів від Надима після невдалих спроб самостійно загасити полум'я. На борту перебували три члени екіпажу і сім працівників "Газпрому". При цьому ніхто з них не постраждав.

Як писав "Ми-Україна" раніше, депутат Верховної Ради Дмитро Шпенов подав заяву про відставку та дострокове припинення своїх повноважень.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.