У Стамбулі сталася стрілянина в італійській церкві — одна людина загинула

У Стамбулі сталася стрілянина в італійській церкві  — одна людина загинула

Під час недільної служби 28 січня в італійській церкві Санта-Марія в районі Сариєр у Стамбулі в Туреччині сталася стрілянина через яку загинула людина. Про це повідомляє видання CNN Turk.

Двоє чоловіків у масках увірвалися до храму та відкрили вогонь. Сили безпеки вже проводять широкомасштабне розслідування.

"Громадянин С. Т., який перебував під час молитви в церкві Святої Марії в районі Сариєр, зазнав збройного нападу з боку двох осіб і, на жаль, помер", — повідомив глава МВС Туреччини Алі Єрлікая.

Розпочато розслідування, здійснюються заходи для затримання нападників.

Нагадаємо, КНДР вдруге за тиждень та втретє за січень запустила ракети. Вранці 28 січня зі східного військового порту був здійснений пуск кількох крилатих ракет, пише The Guardian.

У заяві південнокорейські військові наголосили, що інформація про ракети наразі "ретельно аналізується розвідувальними службами Південної Кореї та США". Точна кількість боєприпасів, яку випустив північний "сусід", поки що не встановлена. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, у французькій столиці дві активістки організації Riposte Alimentaire облили коричнево-жовтою рідиною, попередньо супом, виставлений у паризькому Луврі витвір мистецтва авторства Леонардо да Вінчі "Мона Ліза" ("Джоконда"). Інцидент стався 28 січня вранці, пише AFP.

"У неділю вранці дві екоактивістки облили супом броньоване скло, яке захищає "Джоконду" в Луврі", – вказано у матеріалі. 

Головне