У США зростає підтримка військової допомоги для України, - опитування FOX News

У США зростає підтримка військової допомоги для України, - опитування FOX News

У Сполучених Штатах Америки зростає підтримка військової допомоги Україні. З минулого місяця кількість прибічників збільшення допомоги українцям зросла на 10 пунктів.

Про це йдеться в результатах нового опитування FOX News щодо необхідності американської допомоги Україні та Ізраїлю.

Як зазначається, 31% опитаних американців переконані, що США повинні робити більше, щоб допомогти у війні, яку проти неї розв'язала росія. Ще 30% вважають, що США повинні робити менше. Водночас 35% заявляють, що поточний рівень допомоги Україні є правильним.

При цьому з листопада кількість тих, хто вважає, що Штати повинні робити більше, щоб допомогти Україні, зросла на 10 пунктів, пише FOX News. І демократи (+13), і республіканці (+7) переконані, що Україні потрібна додаткова підтримка.

Водночас щодо Ізраїлю 30% респондентів впевнені, що Сполучені Штати надто багато його підтримують, а 27% вважають, що цього недостатньо. Найбільша кількість, 38% американських громадян вважає, що підтримка США є близькою до правильної.

З листопада кількість тих, хто заявляє про те, що США недостатньо підтримують Ізраїль, зросла на шість пунктів. Загалом більшість американців (61%) підтримує ізраїльтян. Проте це число стало менше в порівнянні з 66% у листопаді та 68% у жовтні, тобто після початку загострення війни на Близькому Сході.

У результатах опитування зазначили, що загальна вибірка може мати похибку близько трьох відсоткових пунктів.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, США все ще планують надати ще один пакет військової допомоги Україні цього місяця, але він може бути останнім, заявив координатор зі стратегічних комунікацій Ради національної безпеки США Джон Кірбі.

Головне