У США зростає підтримка військової допомоги для України, - опитування FOX News

У США зростає підтримка військової допомоги для України, - опитування FOX News

У Сполучених Штатах Америки зростає підтримка військової допомоги Україні. З минулого місяця кількість прибічників збільшення допомоги українцям зросла на 10 пунктів.

Про це йдеться в результатах нового опитування FOX News щодо необхідності американської допомоги Україні та Ізраїлю.

Як зазначається, 31% опитаних американців переконані, що США повинні робити більше, щоб допомогти у війні, яку проти неї розв'язала росія. Ще 30% вважають, що США повинні робити менше. Водночас 35% заявляють, що поточний рівень допомоги Україні є правильним.

При цьому з листопада кількість тих, хто вважає, що Штати повинні робити більше, щоб допомогти Україні, зросла на 10 пунктів, пише FOX News. І демократи (+13), і республіканці (+7) переконані, що Україні потрібна додаткова підтримка.

Водночас щодо Ізраїлю 30% респондентів впевнені, що Сполучені Штати надто багато його підтримують, а 27% вважають, що цього недостатньо. Найбільша кількість, 38% американських громадян вважає, що підтримка США є близькою до правильної.

З листопада кількість тих, хто заявляє про те, що США недостатньо підтримують Ізраїль, зросла на шість пунктів. Загалом більшість американців (61%) підтримує ізраїльтян. Проте це число стало менше в порівнянні з 66% у листопаді та 68% у жовтні, тобто після початку загострення війни на Близькому Сході.

У результатах опитування зазначили, що загальна вибірка може мати похибку близько трьох відсоткових пунктів.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, США все ще планують надати ще один пакет військової допомоги Україні цього місяця, але він може бути останнім, заявив координатор зі стратегічних комунікацій Ради національної безпеки США Джон Кірбі.

Головне

Інавгурація російського диктатора Володимира Путіна, яка має відбутися 7 травня, є спробою створити ілюзію законності майже довічного перебування при владі цієї людини, заявили в МЗС.