У США всередині пащі алігатора знайшли рештки чоловіка, - The Guardian

У США всередині пащі алігатора знайшли рештки чоловіка, - The Guardian

У штаті Флорида, США, в каналі Ларго, розташованому західніше від міста Тампа, вдалося спіймати самця алігатора, який у своїй пащі мав людські рештки.

Цю подію повідомила газета The Guardian.

В офісі шерифа заявили, що тварину було гуманно приспано після її вилучення з води. На даний момент правоохоронці не уточнили, чи алігатор є винуватцем смерті людини, чи просто він натрапив на рештки. Це можна буде встановити після проведення відповідних досліджень та розтину.

Особу загиблої людини поки що не вдалося ідентифікувати.

Важливо зазначити, що в Флориді проживає близько одного мільйона алігаторів. Атаки цих тварин, які призводять до смерті людини, вкрай рідкісні. В середньому в Сполучених Штатах річний статистичний показник подібних випадків становить всього близько шести.

Нагадаємо, білоруські мігранти намагаються прорватися на кордоні з Польщею.

Ці атаки, організовані Білоруссю, мали на меті дестабілізувати ситуацію в Польщі та загрожувати безпеці поляків. Однак завдяки збільшенню присутності польських силовиків на кордоні, цей план росії та Білорусі не вдасться втілити в життя.

Слід відзначити, що подібні спроби мігрантів силового перетину кордону з Білоруссю часто вдаються завдяки підтримці білоруських прикордонників.

Як писав "Ми-Україна" раніше, WADA включило трамадол до списку заборонених лікарських засобів у спорті.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.