У США відреагували на атаку ХАМАС по території Ізраїлю

У США відреагували на атаку ХАМАС по території Ізраїлю

У США відреагували на атаку ХАМАС по території Ізраїлю. Речниця Ради національної безпеки Білого дому США Едрієн Вотсон заявила, що Вашингтон засуджує напад і висловлює співчуття.

"США однозначно засуджують неспровоковані напади терористів ХАМАС на ізраїльське цивільне населення. Тероризм ніколи не має виправдання. Ми твердо стоїмо разом з урядом і народом Ізраїлю і висловлюємо наші співчуття у зв'язку з загибеллю ізраїльтян в результаті цих нападів", — повідомила Вотсон.

Нагадаємо, у суботу вдень, 7 жовтня, у Ізраїлі оголосили режиму надзвичайного стану на всій території країни через напад терористів ХАМАС на південні та центральні регіони. За його словами, після запровадження режиму надзвичайного стану ізраїльська поліція отримає додаткові повноваження. Також Бен-Гвір оголосив про призов добровольців у поліцію, щоб відбити атаку терористів.

Раніше речник ЦАХАЛ Даніель Агарі заявив, що ізраїльська армія найближчими годинами усю свою силу спрямує на атаку сектору Газа

Як повідомляли "Ми-Україна", прем'єр-міністр Ізраїля Беньямін Нетаньягу оголосив, що країна перебуває у стані війни. За його словами, напад ХАМАС на Ізраїль - це не операція чи ескалація, це війна.

 

Головне