У США вантажівка не пропустила поїзд: водій загинув, з рейок зійшли вагони з можливо небезпечними речовинами

У США вантажівка не пропустила поїзд: водій загинув, з рейок зійшли вагони з можливо небезпечними речовинами

В Техасі у понеділок, 31 липня, сталось зіткнення вантажівки з вантажним поїздом. Внаслідок аварії частина вагонів зійшла з рейок, ймовірно, з небезпечним вмістом, загинула людина.

Як пише Everything Lubbock, інцидент стався між населеними пунктами Амгерст та Садан у Техасі.

"О 10:45 ранку водій Брент Майкл Спахіч їхав по Каунті-роуд 125, за дві милі на захід від Амгерста, і не поступився перевагою в русі залізничному перетину", - зазначає видання.

Травмований чоловік помер в кареті "швидкої допомоги" по дорозі до медичного закладу.

В результаті аварії з рейок зійшло п'ять вагонів. У дорожній службі (DPS) зазначили, що у низці з них міг бути "можливо небезпечний матеріал". Фахівці, що працюють на місці аварії, перевіряють, чи стався витік.

https://twitter.com/KLBKNews/status/1686078382813954071

Нагадаємо, 21 липня неподалік американського міста Гавр, штат Монтана, зійшов із рейок вантажний поїзд, перекинулось 11 з 25 вагонів. В одному з вагонів містився розчинник для фарби.

У квітні у США з рейок зійшли три вагони-цистерни з сірчаною кислотою. Подія сталась неподалік міста Вуд-Рівер, що у штаті Іллінойс. Того ж місяця у штаті Монтана, що на північному-заході США, відбулось сходження з рейок щонайменше 25 вагонів вантажного поїзда.

Як писав "Ми-Україна" раніше, як мінімум 17 людей загинуло та ще троє отримали ушкодження в результаті падіння будівельного крана в Індії. Трагедія сталась у штаті Махараштра рано-вранці 1 серпня.

 

Головне