У США стурбовані, що Україна стала полігоном для випробовування ракет КНДР

У США стурбовані, що Україна стала полігоном для випробовування ракет КНДР

Армія США стурбована, що Україна стала полігоном для випробовування північнокорейських ракет. Це вперше КНДР може протестувати свої ракети у реальних бойових діях. Про це повідомляє командувач Тихоокеанської армії генерал Чарльз Флінн.

"Я не думаю, що на моїй останній пам'яті північнокорейська армія мала таку лабораторію на полі бою, яку росіяни дозволили собі мати в Україні...Це дає Північній Кореї можливість отримати цінну інформацію щодо технічних питань, процедур і самих ракет. США будуть уважно спостерігати за тим, як це буде розвиватися", – заявив він.

Північній Кореї надають можливість отримати цінну інформацію щодо технічних питань, процедур і самих ракет. 

Командувачів турбує те, яку інформацію Північна Корея зможе дізнатися про свою зброю, "до якої вони б не мали доступу за відсутності конфлікту".

Нагадаємо, в Міноборони запровадили реформу закупівель, там ввели дворівневу система контролю. Про це в ефірі "Ми-Україна" повідомив гендиректор держпідприємств "Державний оператор тилу" Арсен Жумаділов.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на фронті протягом минулої доби відбулося 57 бойових зіткнень. Загалом військо рф завдало 10 ракетних та 88 авіаційних ударів, здійснило 71 обстріл із реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Головне