У США пасажирський потяг зіткнувся з вантажівкою: 15 постраждалих

У США пасажирський потяг зіткнувся з вантажівкою: 15 постраждалих

У Південній Каліфорнії в США після зіткнення з вантажівкою зійшов із рейок пасажирський потяг. У ньому перебували майже 200 людей.

Про це повідомило видання BBC. Як зазначається, водія вантажівки з травмою голови доправили у травмпункт, а ще 14 людей потрапили в лікарню з легкими травмами. Постраждалі наразі одужують.

При цьому чиновники заявили, що аварія могла бути гіршою, якби вагони впали, коли зійшли з рейок.

За даними пожежної служби округу Вентура, потяг Amtrak Coast Star Light прямував із Лос-Анджелеса до Сієтла. Тоді він зійшов з рейок у Мурпарку. Це приблизно за 80 км на північний захід від Лос-Анджелеса.

Пожежникам вдалося швидко загасити невелику пожежу під потягом.

Зазначається, що аварія сталася в районі, оточеному фермами. Саме тому вважається, що вантажівка прямувала на місцеве ранчо.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, берегова охорона США виявила та підняла з дна Атлантичного океану уламки підводного човна “Титан” та ймовірні останки загиблих.

"Берегова охорона США підняла уламки та речові докази з морського дна з місця глибоководного апарату “Титан”. Медичні працівники США проведуть аналіз того, що, ймовірно, є людськими останками, піднятими з місця краху”, – йдеться в повідомленні.

За словами представника берегової охорони, розслідування аварії “Титану” наразі триває. Його веде команда слідчих із кількох країн.

Нагадаємо, 19 червня підводний човен приватної компанії OceanGate Expeditions, який віз туристів до затонулого “Титаніка” на дні Атлантики, зник в океані. “Титан” мав “життєзабезпечення” на 96 годин для екіпажу з п’яти людей. До пошуків батискафа залучили міжнародний флот та флот кораблів США та Канади з вузькоспеціалізованим обладнанням та технічними експертами.

Головне