У Сочі військова вантажівка "прилягла" посеред дороги (відео)

У Сочі військова вантажівка

У російському місті Сочі зранку у четвер, 29 січня, військова вантажівка - зенітний ракетно-гарматний комплекс "Панцир-С1" - "прилягла" посеред дороги.

Про це повідомляли ЗМІ і публікували відео дорожньо-транспортної пригоди.

Аварія трапилася вранці біля мосту через річку Мамайка. Зенітний ракетно-гарматний комплекс пересувався дорогою у супроводі російської поліції. Під час виконання повороту на великій швидкості, водій вантажівки не впорався з керуванням і КАМАЗ впав на бік. Вантажівку довелося піднімати краном.

Відео, яке зафіксували камери відеоспостереження, спочатку розлетілось мережею, але дуже скоро його почали звідусіль видаляти, зокрема, з сайтів російських видань.

Інформація про постраждалих внаслідок ранкової ДТП у Сочі наразі невідома.

Нагадаємо, в Іркутській області російської федерації, у селищі Чунському, у ніч проти середи, 28 лютого, горів торгово-діловий центр. Як зазначається, у Чунському спалахнув дах одноповерхової будівлі, після чого вогонь перекинувся на триповерховий магазин. Площа відкритої пожежі загалом досягнула 1080 квадратних метрів. 

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у столиці росії, Москві, вранці 15 лютого сталася пожежа в приміщенні концерт залу"Известия Hall". Вогонь розповсюдився на бар "Резиденция" та нічний клуб Lookin Rooms, обидва заклади повністю знищені.  Вдалося евакуювати частину персоналу, але було повідомлення про одну зниклу особу. 

Головне