У школі Києва сталось загорання: рятувальники ліквідували пожежу (фото)

У школі Києва сталось загорання: рятувальники ліквідували пожежу (фото)

У школі в Дарницькому районі Києва у четвер, 25 січня, сталось загорання в одному з навчальних кабінетів. Рятувальники ліквідували пожежу.

Про це повідомила пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій у Telegram-каналі. Як зазначається повідомлення до Служби порятунку надійшло о 08:23 у четвер, 25 січня. Згідно з повідомленням, вогонь спалахнув в одному з навчальних закладів в Дарницькому районі столиці.

До навчального закладу, про який йшлось у повідомленні, одразу прибули вогнеборці найближчих пожежно-рятувальних підрозділів. Вони встановили, що займання сталося у навчальному класі на другому поверсі школи.

У ДСНС розповіли, що вже о 8:51 загоряння було локалізовано на площі 2 квадратних метри, а о 8:56 - через пів години після першого повідомлення - його було ліквідовано. На щастя, жертв та постраждалих немає. Усіх дітей було виведено з навчального закладу.

овапшдвалд.jpg (399 KB)

ранриарнаннп.jpg (292 KB)

Нагадаємо, внаслідок пожежі у багатоквартирному будинку у Харківській області у понеділок, 22 січня, у квартирі загинуло три людини. Повідомлення про займання до Служби рятувальників "101" надійшло 22 січня о 18:20. Згідно з ним, у селищі Краснопавлівка Лозівського району Харківської області загорілась квартира на першому поверсі багатоквартирного двоповерхового житлового будинку.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у Німеччині сталась масштабна пожежа парку розваг Pullman City. Відомо, що загорілися дерев'яні будівлі на головній алеї парку. Співробітники намагалися загасити пожежу самотужки, але це їм не вдалося.

Головне