У школах на ТОТ Луганщини окупанти змушують писати учнів твори про Другу світову із паралелями про "СВО"

У школах на ТОТ Луганщини окупанти змушують писати учнів твори про Другу світову із паралелями про

У навчальних закладах на території тимчасово окупованої Луганської області російські загарбники змушують учнів писати і публікувати у соцмережах твори про Другу світову із паралелями щодо сьогоднішньої війни.

Про це повідомив очільник Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

За його словами, росіяни продовжують активно промивати мізки школярам на окупованих територіях. Робота ведеться через пропагандистський рух "Рух перших" і активно набирає обертів у навчальних закладах.

"В окремих школах окупованої частини Луганщини напередодні 9 травня учнів змушували писати твори про Другу світову з обов’язковими паралелями щодо сьогоднішньої війни", - зазначив Лисогор.

Зазначається, що школярі мають опублікувати такі дописи на своїх сторінках у соціальних мережах. Росіяни тим часом називають такі дії "перевихованням".

Нагадаємо, що російські війська обіцяють надавати учасникам “СВО” по 2 га землі тимчасово окупованих територіях. Зокрема на південних територіях Донеччини і Херсонщини. 

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, житель тимчасово окупованих територій, якого росіяни відправили воювати проти України, розстріляв шістьох загарбників.

Головне