У школах “ЛНР” з’явився новий посібник з пропаганди, - ОВА

У школах “ЛНР” з’явився новий посібник з пропаганди, - ОВА

У навчальних закладах окупованої частини Луганської області почали використовувати новий посібник, який спрямований на пропаганду серед школярів.

Про це повідомляє голова Луганської ОВА Артем Лисогор. 

Вчителям вказано використовувати цей матеріал для пояснення так званих “причин” війни та завдань, поставлених Кремлем. Посібник містить окремий розділ, що висвітлює дискредитацію російських військових формувань.

Також голова Лисогор повідомив про те, що загарбники застосували біля Невського та Макіївки понад 60 БпЛА. 20 у напрямку Невського та 42 в бік Макіївки. 

“По цих селах ворог вдарив з артилерії. Макіївка зазнала обстрілу з реактивних систем залпового вогню. Атаки противника стримано поблизу Макіївки, Невського, Стельмахівки, у Серебрянському лісі”, - йдетсья у повідомленні. 

Нагадаємо, через масову мобілізацію працівників луганський тепловозобудівний завод зіткнувся з гострою нестачею кадрів і змушений наймати підлітків від 14 років.

Як писали “Ми-Україна” раніше, російські окупанти відправляють дітей з окупованого Біловодська до військового табору в Новосибірській області рф, маскуючи це під “шефську допомогу”.

Головне