У Сербії затримали українця, який намагався приховати €265 тисяч

У Сербії затримали українця, який намагався приховати €265 тисяч

У Сербії правоохоронці затримали на кордоні громадянина України, який перевозив велику суму грошей і намагався це приховати. Про це повідомили у Міністерстві внутрішніх справ Сербії.

Чоловіка затримали при спробі в’їзду у країну на пункті пропуску Батровці. Під час перевірки його автомобіля марки Chevrolet у перегородці багажника були виявлені більш ніж 265 тисяч євро готівкою. 

"Співробітники МВС та Антикорупційного відділу Управління кримінальної поліції у співпраці з Управлінням прикордонної поліції та за наказом Спецвідділу з попередження корупції Вищої прокуратури у м. Нові-Сад затримали громадянина України С.В. 1976 року народження у зв’язку з наявністю підстав для підозр щодо нього у скоєнні кримінального правопорушення з відмивання коштів", - заявили у сербському МВС. 

Як повідомляли "Ми-Україна", Нідерланди передали посольству України 8 цінних археологічних артефактів, які раніше незаконно вивезли з українських територій. Це наконечники списів і стріл з різних археологічних культур і регіонів України, що датуються періодами від римських часів до Середньовіччя.

Головне