У Румунії заявили про вибухи, коли росіяни "шахедами" обстрілювали Україну

У Румунії заявили про вибухи, коли росіяни

Під час російської атаки на Україну з використанням безпілотників Shahed, мешканці прикордонних районів Румунії повідомили про звуки вибухів на території своєї держави. Про це повідомляють румунські ЗМІ.

У румунському окрузі Тулча, що межує з Україною, спрацювала система оповіщення Ro-Alert. Жителів попередили про можливе падіння небезпечних об'єктів - таке попередження зазвичай надходить під час атак російських дронів на українські портові об'єкти вздовж Дунаю.

Близько другої години ночі щонайменше десять місцевих мешканців зв'язалися з екстреними службами, повідомляючи про звуки вибухів на території Румунії.

У соціальних мережах з'явилась інформація, що один з російських безпілотників впав у селі Плауру, розташованому на березі Дунаю неподалік українського міста Ізмаїл в Одеській області, яке було ціллю російського нападу.

Нагадаємо, російська армія у ніч на 24 липня вчергове атакувала Україну із застосування дронів-камікадзе, скерувавши понад 20 "шахедів" по мирних містах та селах. Також противник застосував балістику, інформують Повітряні сили ЗС України.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російська армія у ніч на 24 липня вчергове атакувала Україну із застосування дронів-камікадзе, скерувавши понад 20 "шахедів" по мирних містах та селах. Також противник застосував балістику, інформують Повітряні сили ЗС України.

 

 

Головне