У Ростовській області виникла пожежа після атаки БпЛА

У Ростовській області виникла пожежа після атаки БпЛА

У Ростовській області спалахнула пожежа через атаку безпілотників. Про це повідомив губернатор Ростовської області Василь Голубєв.

За словами жителів, сильний вибух було чути біля Бавовняного комбінату у місті Шахти та у сусідній Кіріївці. Також пожежа могла спалахнути в районі Шахтинської електропідстанції.

Голубєв розповів, що у Міллерівському районі був збитий безпілотник.

"Через падіння уламків у полі спалахнула суха рослинність. До місця ландшафтної пожежі виїхали чергово-рятувальні підрозділи", – йдеться в повідомленні.

Крім того, у Міноборони росії заявили про збиття засобами ППО нібито 15 українських безпілотників.

За даними росіян, шість безпілотників були збиті над акваторією Азовського моря, чотири - над територією Ростовської області, два - над Курщиною і по одному над територіями Астраханської, Білгородської та Воронезької областей.

Нагадаємо, що у Краснодарському краї рф 21 вересня горить військова база "Молькіно", де раніше розташовувалася "ПВК Вагнера". 

Як інформував "Ми-Україна" раніше, у двох російських регіонах - Тверській області та Краснодарському краї - були зафіксовані потужні вибухи та детонація боєприпасів внаслідок ймовірних атак безпілотників.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.