У Ростовській області рф на палаючій нафтобазі вибухнула ще одна цистерна: що відомо

У Ростовській області рф на палаючій нафтобазі вибухнула ще одна цистерна: що відомо

У місті Пролетарськ Ростовської області у четвер, 22 серпня, на нафтобазі вибухнула ще одна цистерна. Про це повідомляють росЗМI.

Відомо, що рятувальники не можуть загасити пожежу уже четверту добу.

В соцмережах пишуть про потужний вибух, який пролунав у ніч на 22 серпня у Пролетарську Ростовської області рф. Ймовірно на палаючій нафтобазі вибухнула ще одна цистерна.

У вівторок, 20 серпня, губернатор Ростовської області Василь Голубєв заявив, що загрози поширення вогню на території нафтобази, що горить, на житлові будинки в Пролетарську немає.

Зазначається, що до ліквідації пожежі залучені літаки Іл-76 та два пожежні потяги. Наразі в медустановах Ростова та Петербурга перебувають 13 постраждалих пожежників.

Нагадаємо, що російські окупаційні війська обстріляли з безпілотника цивільну автівку у Херсоні, постраждали 57-річний чоловік та 54-річна жінка.

Як повідомляли "Ми-Україна", атака безпілотників на військовий аеродром "Мариновка" у Волгоградській області рф сталася близько 3:30 22 серпня, після чого там прогриміли потужні вибухи. Про це повідомили жителі міста Калач-на-Дону.

Головне