У Ростовській області палає нафтобаза після атаки дронів

У Ростовській області палає нафтобаза після атаки дронів

Масштабна пожежа на нафтобазі в Пролетарську Ростовської області, що виникла внаслідок атаки безпілотників у неділю, продовжується вже четверту добу. 

Незважаючи на залучення авіації МНС, спеціальних потягів та понад 500 рятувальників, у тому числі з сусідніх регіонів, вогонь досі не вдається приборкати.

За даними уряду Ростовської області, станом на ранок четверга кількість травмованих пожежників зросла до 49. Сім осіб з найтяжчими ураженнями були евакуйовані до спеціалізованої лікарні МНС у Санкт-Петербурзі, двоє з них перебувають у реанімації.

Цікаво, що після інциденту в Пролетарську на російському ринку з'явилася велика кількість пропозицій про продаж нафтобаз. Зокрема, виставлено на продаж дві діючі нафтобази, одну недіючу та два нафтопереробні заводи.

Нагадаємо, російська ракета впала у Черкасах у п'ятницю, 23 серпня. Інцидент спричинив займання на території міста. Про це повідомляє голова Черкаської ОВА Ігорь Табурець.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо тричі відкривало вогонь по населених пунктах Харківської області, що призвело до пожеж у житлових будинках. Унаслідок обстрілів загинула одна людина, ще 11 були поранені.

Головне