У Ростовській області горить нафтобаза після атаки безпілотників

У Ростовській області горить нафтобаза після атаки безпілотників

У Цимлянському районі Ростовської області у суботу, 13 липня, пролунали сильні вибухи. Безпілотники атакували місцеву нафтобазу, що спричинило масштабну пожежу.

Про це повідомили місцеві ЗМІ.

За словами губернатора області Василя Голубєва, російська система ППО спрацювала по дронах, але їх уламки впали на територію підприємства, де зберігаються бензин та дизельне паливо, що й спричинило пожежу.

"Близько 04:00 внаслідок атаки БПЛА сталося загоряння на нафтобазі у Цимлянському районі. Пожежі присвоєно 3 ранги", – сказав він.

Губернатор також зазначив, що загиблих і постраждалих немає. На місці інциденту працюють пожежні розрахунки, залучено 49 осіб і 14 одиниць техніки.

9 липня росіяни заявили про "масовану атаку" дронів - горіли нафтобаза та електропідстанція. ППО нібито збила 38 БПЛА. В одному з районів Ростовської області загорілися трансформатори на електропідстанції, а під Волгоградом горить нафтобаза.

Крім того, 6 липня у Краснодарському краї рф вночі горіла нафтобаза та пошкоджена вежа зв’язку.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, російські війська запустили дрон по автомобілю поліції на Донеччині. У результаті загинув 38-річний поліцейський.

Головне