У росії заявили про "атаку безпілотників" на Калузьку область

У росії заявили про

Російську Калугу атакували безпілотники. Відповідну заяву зробив місцевий губернатор Владислав Шапша у Telegram.

"Сьогодні вночі на півдні області було збито три безпілотні літальні апарати. Наслідків для людей та інфраструктури немає", - стверджує чиновник.

Підтвердити слова Шапші щодо атаки неможливо, адже жодних фото чи відео доказів росіяни не надали.

У той же час в міністерстві оборони країни-окупанта вже традиційно звинуватили у нападі Україну. Також там стверджують, що атака на об'єкти у Калузькій області сталася близько 05:00 16 серпня.

Нагадаємо, раніше голова СБУ Василь Малюк розповів про унікальну розробку відомства - морські дрони, які виготовляються на підземному виробництві на території України. 

“Виготовлення наших дронів здійснюється на одному з підземних виробництв на території України. Сьогодні в процесі розробки і реалізації в нас дуже багато різних цікавих операцій, зокрема в акваторії Чорного моря. Обіцяю вам, це буде сюрпризом, особливо для наших ворогів”, – сказав Малюк.

Як повідомляли "Ми-Україна", 9 серпня у Московській області в місті Сергієв Посад стався вибух на Загорському оптико-механічному заводі. В результаті вибуху постраждали не менше 50 осіб. Згодом стало відомо, що завод у Сергієвому Посаді брав участь у розробці нового бомбардувальника рф.

Головне