У росії через руйнування дамби зупинили рух потягів

У росії через руйнування дамби зупинили рух потягів

У Бурятії розмило залізничні колії Байкало-Амурської магістралі через прорив дамби. Через це зупинили рух потягів. Про це повідомив голова регіону Олексій Циденов.

“У Північно-Байкальському районі Бурятії річка Холодна вийшла з берегів і частково зруйнувала дамбу, розмивши залізничні колії Байкало-Амурської магістралі”, - йдеться в повідомленні.

За словами Циденова, через руйнування дамби підмито 200 метрів залізничного полотна та пошкоджено 10 опор контактної мережі. До ліквідації залучили 120 осіб та 24 одиниці техніки. 

"Збитки економіки країни від простою вантажів обчислюватимуться мільярдами рублів. Плюс витрати на відновлення залізниці. І нам нашу регіональну автомобільну дорогу відновлюватимуть", - зазначив голова Бурятії.

Зокрема, населені пункти поки не постраждали. Жінку із загостренням апендициту евакуюють рятівники.

Нагадаємо, що у Норвегії понад чотирьом тисячам людей, які живуть неподалік річок і водойм, довелося евакуюватися через повені.

Як писали “Ми-Україна” раніше, велика вода відійшла з Херсона. Містяни, які постраждали від підтоплення, повертаються в домівки, відкачують воду, виносять сміття та знищені речі. Комунальні служби не встигають виїхати на усі заяви, тому допомагати долати наслідки лиха допомагають волонтери.

Головне